Doplňky Wagner Ewar s perleťovým povrchem - vizitka toalet

News 13 July 2023 CitroenAir CZ

Při realizaci kvalitních kancelářských a administrativních budov je zvláštní pozornost věnována vnějším fasádám a recepčním a pracovním prostorám. Další “vizitkou”, která se stává stále důležitější, je kvalita toalet, a to jak pro zaměstnance, tak pro návštěvníky. Nové doplňky Wagner Ewar s perleťovým povrchem jsou vhodným řešením pro širokou škálu požadavků, jako je design, funkce, hygiena a udržitelnost.

Základem nového vývoje bylo použití nerezové oceli. Ta zpočátku splňovala požadavky na hygienu a dlouhou životnost. Aspekty designu a funkce byly zohledněny ve spolupráci s externím produktovým designérem a za účasti mnoha (interiérových) architektů.

Výsledkem byla série čtyř doplňků v nezávislém designovém jazyce s perleťovým saténovým povrchem. Tohoto povrchu se dosáhne úpravou, při které dochází k tryskání nerezu jemnými keramickými nebo skleněnými kuličkami. Výsledkem je jednotný povrch sametového vzhledu. Vysoká kvalita doplňků je patrná zejména díky použití nerezové oceli o tloušťce 6 nebo 3 mm. Kvůli bezpečnosti jsou součásti opatřeny rádii po celém obvodu. Montáž je skrytá a chráněná proti krádeži pomocí šroubů. Upevňovací materiál, který nepodléhá korozi, je součástí dodávky.

Wagner Ewar AC 715

Jednoduchý háček z nerezové oceli (AISI 304) o tloušťce 6 nebo 3 mm, která snižuje tvorbu bakterií a snadno se udržuje, viditelné plochy tryskané, pro povrchovou montáž.

Čtvercová základní deska, s dvoubodovým upevněním zasazeným vzadu a zajišťovacím šroubem proti krádeži ve spodní části. Dodávka včetně upevňovacího materiálu.

Rozměry: 60 x 60 x 67 mm

Wagner Ewar AC 750

Držák na toaletní papír z nerezové oceli (AISI 304) o tloušťce 6 nebo 3 mm, která snižuje tvorbu bakterií a snadno se udržuje, viditelné povrchy tryskané, pro povrchovou montáž.

Čtvercová základová deska, vzadu osazená tříbodovým upevňovacím prvkem a dole uzamykací šroub proti krádeži. Dodávka včetně upevňovacího materiálu.

Rozměry: 127 x 113 x 25 mm

Wagner Ewar AC 761

WC souprava z nerezové oceli (AISI 304) o tloušťce 6 nebo 3 mm, která snižuje tvorbu bakterií a snadno se udržuje, viditelné povrchy tryskané, pro povrchovou montáž.

Čtvercová základní deska, s tříbodovým upevněním nastaveným dozadu a zajišťovacím šroubem proti krádeži ve spodní části. Vyměnitelná kartáčová hlava, odnímatelná miska s vnitřním dorazovým šroubem pro optimální polohu kartáčů. Dodávka včetně upevňovacího materiálu.

Rozměry: 113 x 391 x 121 mm

Wagner Ewar AC 722

Držák na náhradní roli toaletního papíru z nerezové oceli (AISI 304) o tloušťce 6 nebo 3 mm, která snižuje tvorbu bakterií a snadno se udržuje, viditelné povrchy tryskané, pro povrchovou montáž.

Čtvercová základní deska, s dvoubodovým upevněním nastaveným dozadu a zajišťovacím šroubem proti krádeži ve spodní části. Dodávka zahrnuje upevňovací materiál.

Rozměry: 60 x 60 x 128 mm

Kolekce

Více informací

O Wagner EWAR

Fuknčnost ukrytá v čistých liniích a kvalitním provedení. To jsou výrobky řad Wagner EWAR. Nerezová ocel, přesněji označovaná jako chromniklová... Meer lezen »