Jaký přínos může mít použití osoušeče Dyson Airblade pro vaši firmu?

News 15 January 2024 CitroenAir CZ

Je obecně známo, že hygiena hraje klíčovou roli v každém podniku. Zákazníci i zaměstnanci si přejí být v prostředí, které je čisté a bezpečné. Používání vysoušeče Dyson Airblade může výrazně přispět k udržení vysoké úrovně hygieny ve vašem podniku a poskytnout zárukou pro zákazníky a zaměstnance, že se nacházejí v prostoru, který je čistý a zdravý.

Rychlost a účinnost Dyson Airblade

Jednou z klíčových výhod vysoušečů Dyson Airblade je jejich rychlost při sušení rukou. Díky rychlému osušení rukou mohou zákazníci a zaměstnanci strávit méně času na toaletě a více času věnovat se produktivním úkolům. Tato vlastnost může být zvláště užitečná v rušných provozech, jako jsou restaurace, obchody a letiště.

Dyson Airblade a jejich hygieničnost

Další výhodou vysoušečů Dyson Airblade je minimalizace šíření bakterií. Tradiční vysoušeče rukou mohou přenášet bakterie a choroboplodné zárodky vyfukováním vzduchu a znečišťovat tak okolí. Na rozdíl od toho vysoušeč Dyson Airblade využívá kvalitní HEPA filtry, které odfiltrují 99,9 % bakterií ze vzduchu ještě předtím, než se použije k osušení rukou. Tím pádem se zákazníci a zaměstnanci nemusí obávat šíření nemocí.

HEPA filtry zachycují částice malé jen 0,1 mikronu

Úspora nákladů díky použití Dyson Airblade

Kromě hygienických výhod mohou vysoušeče Dyson Airblade také firmám ušetřit náklady. Tradiční vysoušeče rukou často vyžadují pravidelnou údržbu a výměnu dílů, což může způsobit vysoké náklady. Naopak vysoušeče Dyson Airblade jsou známé svou dlouhou životností a minimální potřebou údržby, což znamená, že v dlouhodobém horizontu můžete dosáhnout finančních úspor.

Přehled osoušečů Dyson Airblade

Můžete si vybrat z několika druhů vysoušečů Dyson Airblade podle vašich potřeb.

Dyson Airblade 9jk

Hlavními výhodami osoušeče rukou Dyson Airblade 9kJ jsou nízká spotřeba energie a nízké provozní náklady. Tento osoušeč spotřebovává pouze 9,1 kilojoulů na jedno sušení, což znamená, že jeho provoz v režimu Eco přináší roční náklady ve výši pouze 16 €. Díky filtru HEPA dokáže účinně zachytit ze vzduchu na toaletách 99,95 % částic , včetně bakterií a virů. Dva zakřivené výstupy vytvářejí vzduchové proudy o rychlosti 624 km/h, které setřou vodu v krátkém čase. Tento model osoušeče Dyson Airblade je vybaven tlumicím systémem, takže patří k těm nejtišším. Více informací o osoušeči Dyson Airblade 9kJ najdete zde.

Dyson Airblade V

Osoušeč Dyson Airblade V je vhodný zejména do míst s omezeným prostorem. Díky své hloubce pouhých 10 cm představuje tenký a kompaktní osoušeč rukou, který efektivně uvolňuje místo ve vašich toaletách. Navíc umožňuje snadnou instalaci, údržbu a výměnu, protože se jednoduše připevňuje k zadní desce. Osoušeč odstraňuje vodu z rukou dvěma proudy filtrovaného vzduchu přes HEPA fitr o rychlostí 690 km/h. Digitální motor Dyson V4 o výkonu 1000W prožene přes osoušeč až 20 litrů vzduchu za sekundu. Osoušeč můžete koupit zde.

Dyson Airblade Wash+Dry

Díky osoušečům Wash+Dry se ruce umyjí a zároveň usuší přímo v umyvadle. Uživatelé tedy nemusí přecházet do samostatného prostoru určeného k sušení, takže voda nekape na podlahu. Díky úspoře místa je prostor na další toalety nebo jiná zařízení. Dyson Airblade Wash+Dry automaticky přepíná mezi vodou a vzduchem, podle toho, kam se ruce umístí. Čistý vzduch z HEPA filtru proudí rychlostí 549 km/h a rychle a hygienicky tak stírá vodu z rukou. Díky digitálnímu motoru Dyson V 4 projde skrz osoušeč až 20 litrů vzduchu za sekundu. Dyson Airblade Wash+Dry jsou k dispozici ve třech variantách – krátká, dlouhá a nástěnná varianta, na webshopu je najdete zde.

Výhody použití osoušečů Dyson Airblade

  • Používání osoušečů Dyson Airblade může být pro firmy strategickým rozhodnutím, které kombinuje moderní design, hygienické vlastnosti a ekonomickou efektivitu, což přináší výhody jak z pohledu uživatelů, tak i z hlediska ekologické odpovědnosti a nákladové efektivity.
  • Zákazníci si cení firem, které dbají na hygienu a udržitelnost a častěji se vracejí do podniků, které dbají na čisté prostředí. Investicí do osoušeče Dyson Airblade dáte najevo, že vaše společnost na hygienu a udržitelnost dbá.
Dyson Airblade kohoutek
Více informací

O Dyson

Dyson je přední světová značka známá nejenom svými revolučními vysoušeči rukou. Společnost klade důraz na inovace a pokročilé technologie. Osoušeče... Meer lezen »