Svěží design výrobků d line

News 20 March 2023 CitroenAir CZ

Aby společnost d line mohla nabízet širší škálu estetických možností, vyvinula nové povrchové úpravy pro jejich architektonické kování i koupelnové doplňky.

Většinu kusů z kolekcí Knud Holscher, Arne Jacobsen a Qtoo lze vytvořit v těchto povrchových úpravách, ale v souladu se snahou o udržitelnost se tak děje na zakázku.

 

Povlakování – úprava PVD

Výrobky  d line jsou již dlouho vyráběny z prvotřídních kovů (nerez AISI 316Ma a mosaz), ale nyní se rozšířili možnosti v oblasti estetiky i hygieny díky použití technologie povlakování.

Tato inovativní technika vytváří při aplikaci na nerezé oceli mimořádně kvalitní a vysoce odolnou povrchovou úpravu. Díky této technice můžeme nyní vytvářet kliky a sanitární doplňky broušeném saténovém nebo leštěném provedení, v barvách mědi, dřevěného uhlí a mosazi. A díky perfektnímu hygienickému profilu PVD lze nyní dosáhnout uceleného designu koupelny díky kombinaci klik z mosazi a nerezovými doplňky s mosaznou PVD úpravou.

Díky použití PVD lze vytvořit i teplejší vzhled doplňků. Výsledkem našeho vývoje čtyř povrchových úprav jsou kombinace materiálů a barev, jako je dřevěné uhlí proti zakouřenému dubu, zatímco mosaz byla přidána kvůli nízkému lesku, který poskytuje v tmavších prostorách v restauracích, hotelech a soukromých domech – elegantní vzhled, který odpovídá našemu přesvědčení o nadčasovosti nad trendy.

Kolekce Qtoo je k dispozici v mosazi, mědi a dřevěném uhlí – všechny tři barvy mají buď leštěnou, nebo saténovou povrchovou úpravu.

Materiál

U použití kvalitních kovů se nic nemění – nerezová ocel AISI 316 a mosaz jsou již dlouho oblíbenými kovy výrobce d line, protože nikdy neztrácejí svou trvanlivost a splňují přísné normy kvality společnosti d line.

Kliky a další dveřní doplňky jsou k dispozici v obou variantách – v lesklé mosazi a v lesklé nebo broušené saténové nerezové oceli. Ostatní výrobky d line od kování, přes sanitární doplňky po bezbariérové doplňky jsou vyráběny z nerezové oceli v obou povrchových úpravách.

Společnost d line vždy pracovala s mosazí, protože časem získává patinu a vytváří krásný efekt. Nereaguje však dobře na agresivní čisticí prostředky, které jsou v koupelnách často vyžadovány, takže uvedení výrobků s úpravou PVD je obzvláště zajímavé pro architekty, kteří chtějí zadat sanitární doplňky v těchto materiálech (úpravách).

Kolekce

Více informací

O d line

d line je přední dánská designová značka, jenž navrhuje a ručně vyrábí odolná architektonická kování a sanitární vybavení. Výrobky d... Meer lezen »