Bobrick Automatický dávkovací systém

News 10 January 2023 CitroenAir CZ

Automatický dávkovací systém Bobrick B-820

Automatický systém dávkování mýdla je navržen pro zařízení s velkým provozem a může dávkovat mýdlo až do šesti automatických dávkovačů pěnového nebo tekutého mýdla. Velkokapacitní zásobník na mýdlo s horním plněním má 6ti-litrovou nádrž, která se doplňuje z velkoobjemových kontainerů s mýdlem, eliminuje časté doplňování jednotlivých dávkovačů, čímž se snižuje čas a náklady na údržbu a přináší výraznou úsporu nákladů ve výši 80 % nebo více oproti použití značkových náplní; usnadňuje údržbu díky LED indikátorům na plnicím otvoru, které informují údržbu o nutnosti servisu.

Bezdotykový senzor automatického dávkovače mýdla snižuje riziko křížové kontaminace. K dispozici je dávkovač tekutého nebo pěnového mýdl. Viditelná část dávkovače je vyrobena z nerezu ve vysokém lesku.

Systém se skládá z:

Systém je napájen pomocí 6V síťového adaptéru, který je součástí každého zásobníku na mýdlo B-820 a dávkovače mýdla. V případě zájmu o napájení pomocí baterií se dá objednat zásobník na baterie díl č. 824-241. Pro použití mimo USA je nutné dokoupit adaptér pro použití do zásuvek v Evropě a UK č. 3974-58.

Poznámka:

Zásobník na mýdlo (6 l nádrž B-820) a dávkovače mýdla (B-248 nebo B-258) se objednávají zvlášť.

Systém je určen pro montáž do pultů o maximální tloušťce 38,1 mm.

Pro dávkovač mýdla je třeba otvor s ⌀ 25 mm.

Pro nádrž na mýdlo je třeba otvor s ⌀ 60,3 mm.

 

Brožura a technický list

– detailnější informace najdete v brožuře a technickém listu

Brochure

Automatic Multi-feed system Bobrick B-820

Brochure

Bobrick B-820, B-248, B-258 technický list

 

 

Více informací

O Bobrick

Sanitární vybavení značky Bobrick zahrnuje kompletní řadu výrobků od dávkovačů, zásobníků až po madla a odpadkové koše. Pozornost, kterou věnujete... Meer lezen »